0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Aktivitet för partners på Vasatorp

Yoga

En rolig och utmanande aktivitet för grupper!

En aktivitet som Hot Yoga utövas i 35 -40 graders värme och erbjuder en spännande upplevelser som utmanar både fysiskt och mentalt.

Du behöver inte ha utövat yoga innan utan du behöver ha en ”jädra anamma” för att inte ge upp. Det är väl det som alla golfare behöver, mental uthållighet utöver det vanliga. Alla övningar och positioner kan anpassas individuellt. Fysiska aktiviteter i grupp stärker rörelseglädje och motivation att träna och leva en mer hälsosam livstil.

Jag höll i aktiviteten för partners på Vasatorp för att visa vad man som företagsledare kan erbjuda sina medarbetare. Yoga för mig är en aktivitet där jag kan landa i mig, finna inre stillhet och acceptans.

Jag har utövat simning på elitnivå när jag var yngre. Idag styrketränar jag på gym och älskar att bygga muskler, men i yogan får jag möta mig själv.

Yoga ökar vår kroppsmedvetenhet och med det hjälper oss att leva ett mer förankrat liv. Ett liv där vi kan känna, uppleva och närvara fullt ut. Ett Rikt Liv!

 

Det blev en oförglömlig upplevelse!

About the author