0709-212920 coach@marinanewexpansion.se
Professionell coaching på arbetsplats

Utbildningar

Konflikthantering – feedback – chefsstöd/ Ledarskapsutveckling – Förändringsarbete – stresshantering – bemötandekoden – samarbete 

Företagscoach hjälper er med förändringsprocesser, ledarskapsutbildningar, effektiv kommunikation, stresshantering mm.  Våra utbildningar bygger på  upplevelsebaserad lärande med diskussioner och övningar. Vi använder verktyg för målintegrering och effektiv feedback. Det ger högre måluppfyllelse och kontroll över lärande hos deltagarna. 

Bland ledarskapskurser finns det upplägg för svåra samtal, konflikthantering och stresshantering. 

Vi erbjuder executive coaching där ledare få den hjälp hen behöver för att kunna skapa ordning och klarhet i  olika mentala processer. 

Inspirationsföreläsningar

Föreläsningar

Inspirationsföreläsningar

Jag vill ge en upplevelse utöver det vanliga och öka välmående på både kort och lång sikt. Det blir inspiration, motivation och tips och tricks med tydliga och konkreta verktyg för hur man leder och lyfter sig själv.

Vi lär oss att hantera och behålla fokus inför varje prestation. Vi går också igenom förutsättningar för att behålla stabilt mindset som gör det möjligt för att träna mental – och fysisk uthållighet. Vi går igenom olika stressorer och strategier för att hantera stress.

Det är en givande föreläsning för dig som privatperson eller företag som står inför en förändring, utmaning eller som söker efter ett rejält lyft.

Några punkter ur föreläsningen:

•Fokus – Öka ditt välmående, på kort och lång sikt.
• Modernt självledarskap – 3 steg för att ta fullt ansvar för ditt liv
• Hantera  motgångar, surdegar och energitjuvar.
• Kraften i goda relationer
• 5 beprövade vanor för ökad motivation och arbetsglädje.
• Framstegsmetoden, Steg för steg, hur du gör för att Gå från ord till handling.

Det finns mer att förstå, utforska, utveckla, beundra!

Kontakt

Boka ett möte idag