0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

 

Marina Simonsson förändringscoach som hjälper ledningsgrupper att bygga effektiva team.

I Marinas professionella portfolio finns gedigna erfarenheter och kompetenser som professionell ICF coach på PCC-nivå, arbetslivspedagogik med mångårig erfarenhet av utbildningar, workshops och föreläsningar och mental träning med fokus på optimering av personliga resurser, stresshantering och personligt ledarskap.

 

Marina kan hjälpa er att

  • Förbättra kommunikation och samspel i arbetsgrupper.
  • Kartlägga och utveckla era preferenser och agerande när ni fattar beslut, ge feedback och hanterar olika situationer. Hon använder verktyg för digitala preferensanalyser från Performance Potential.
  • Utveckla proaktiva metoder för att hantera stress och öka välmående för medarbetare.
  • Utveckla individuella ledarskapsförmågor genom att effektivt navigera mellan chefskap, ledarskap och coaching.

 

om Marina professionell coach
Personlig tränare och hälsokonsult

Personlig utveckling och mental träning har följt mig sedan barndomen. Jag utövade simning på elitnivå i Ukraina och har behållit mitt intresse för hälsa och träning än idag. Förutom Kandidatexamen i Träning och hälsa har jag fördjupat mig inom olika tränings- och kostupplägg, rörelseanalys och funktionell träning. Jag strävar att bejaka det  holistiska perspektivet i mina upplägg. 

 

Referenser

Kursen i Ledarskap känns i väldigt hög klass tack vara Marinas otroliga
Kunskap och professionalitet i område. Hon besitter en förståelse om den mänskliga faktorn och lyckas vägleda oss i rätt riktning.
En inspirationskälla som givit mig en helt ny syn på livet, både i stort & smått. En strukturerad mentor som drivit kursen i en röd tråd genom halvåret som gått. Varit genuint intresserad av oss som personer & drivit kursen framåt. Struktureras, glad & positiv med ett kunskapsbagage som känns enormt. En förtroendeingivande & trygg kursledare som verkligen berört mig & lockat fram våra sanna sidor.

Josephine Sjögren
BC Destinode, Mjölby

Marina har varit toppen att ha som kursledare. Jag uppskattar hennes stora kompetens inom alla delar i detta område. Mycket imponerande! Hon har ett lugnt och ärligt utbildningssätt och ger alltid flera olika exempel så att alla i gruppen ska förstå. Jag uppskattar att hon även delat med sig av egna egenskaper från sitt eget liv och perspektiv på saker och dessa berättelser hade jag velat ha mer av.

Louise Blyckert
Butikschef Family House Åtvidaberg

Jag kan hjälpa dig att nå ditt mål

Vad blir ditt nästa steg?

Samarbetspartners