0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

 

Jag är din partner för framgångsrik organisationsutveckling

Min karriär har präglats av att arbeta med organisationer i olika branscher och storlekar. Genom detta har jag förvärvat en djupgående förståelse för de utmaningar och möjligheter som företag och ledare möter i dagens dynamiska affärsvärld.

Mitt mål: Att hjälpa organisationer och individer i förändringsprocesser genom att analysera, kartlägga strategier och coacha människor i dessa processer mot deras önskat läge. 

Mina tjänster:

  • Executive Coaching: Jag hjälper högre chefer och företagsledare att utveckla sina ledarskapsfärdigheter, fatta strategiska beslut och hantera utmaningar på högsta nivå.
  • Coaching i Ledningsgrupper: Genom att arbeta direkt med ledningsgrupper hjälper jag dem att bygga starka och samarbetsvänliga team och utveckla en gemensam vision.
  • Mentorskap: Jag fungerar som en guide och rådgivare för yngre ledare och medarbetare, vilket hjälper dem att växa och utvecklas.
  • Workshops och Utbildning: Jag skapar skräddarsydda utbildningsprogram för att utveckla ledarskapsfärdigheter och organisationskompetens.
  • Konsultation i Ledarskapsstrategier: Jag hjälper organisationer att utveckla strategier för att förbättra sitt ledarskap och nå sina mål.

Din framgång är min passion

Jag brinner för att hjälpa organisationer att nå sin fulla potential. Med mitt engagemang, expertis och skräddarsydda lösningar kan jag ge dig det stöd du behöver för att nå dina mål.

Här är några exempel på vad jag kan göra för dig:

  • Hjälpa dig att identifiera och hantera de utmaningar som din organisation står inför.
  • Utveckla en strategi för att förbättra din organisations effektivitet och produktivitet.
  • Coacha och stötta dina ledare i att utveckla sina ledarskapsfärdigheter.
  • Skapa en mer positiv och samarbetsvillig arbetsmiljö.
  • Förbereda din organisation för framtida tillväxt och framgång.

Jag ser fram emot att samarbeta med dig!

om Marina professionell coach
Personlig tränare och hälsokonsult

 Personligt Ledarskap och Välmående

En passion för personlig utveckling och välmående

Redan i barndomen väcktes mitt intresse för personlig utveckling och mental träning. Denna passion, som tog sin början i simbassängen på elitnivå i Ukraina, har följt mig genom hela min karriär. Som organisationskonsult och ledarskapscoach har jag integrerat detta engagemang i mitt arbete, med fokus på att hjälpa individer och organisationer att nå sin fulla potential.

Hälsa och Träning – Grunden för framgång

Min kandidatexamen i Träning och hälsa har gett mig en solid grund i olika tränings- och kostupplägg. Jag har även fördjupat mig i områden som rörelseanalys och funktionell träning. Jag är övertygad om att en sund kropp är en avgörande faktor för att uppnå framgång och välmående. Därför strävar jag efter att hjälpa individer och organisationer att integrera hälsa och fysisk aktivitet i sina liv och arbetsmiljöer.

Ett holistiskt perspektiv på personligt ledarskap

I mitt arbete med personligt ledarskap och välmående utgår jag från ett holistiskt perspektiv. Jag ser individen som en helhet och tar hänsyn till både fysiska, mentala och emotionella aspekter av välbefinnande. Mina upplägg innefattar inte bara konkreta råd om träning och kost, utan även insikter om stresshantering, mental styrka och balansen mellan arbete och privatliv.

Genom att kombinera min passion för hälsa och personlig utveckling med min expertis som organisationskonsult och ledarskapscoach, kan jag erbjuda ett unikt och kraftfullt stöd till individer och organisationer.

Tillsammans kan vi bygga en stark grund för hållbar framgång och välmående, oavsett om det handlar om att hantera ledarutmaningar eller att skapa en balanserad och hälsosam livsstil.

 

Referenser

Kursen i Ledarskap känns i väldigt hög klass tack vara Marinas otroliga
Kunskap och professionalitet i område. Hon besitter en förståelse om den mänskliga faktorn och lyckas vägleda oss i rätt riktning.
En inspirationskälla som givit mig en helt ny syn på livet, både i stort & smått. En strukturerad mentor som drivit kursen i en röd tråd genom halvåret som gått. Varit genuint intresserad av oss som personer & drivit kursen framåt. Struktureras, glad & positiv med ett kunskapsbagage som känns enormt. En förtroendeingivande & trygg kursledare som verkligen berört mig & lockat fram våra sanna sidor.

Josephine Sjögren
BC Destinode, Mjölby

Marina har varit toppen att ha som kursledare. Jag uppskattar hennes stora kompetens inom alla delar i detta område. Mycket imponerande! Hon har ett lugnt och ärligt utbildningssätt och ger alltid flera olika exempel så att alla i gruppen ska förstå. Jag uppskattar att hon även delat med sig av egna egenskaper från sitt eget liv och perspektiv på saker och dessa berättelser hade jag velat ha mer av.

Louise Blyckert
Butikschef Family House Åtvidaberg

I had the privilege of working with Marina Simonsson as my mentor. One of the aspects that I deeply appreciated about Marina is her unwavering commitment to my development. She consistently created a safe and open space for me to explore my coaching skills, providing constructive feedback that was both insightful and actionable. Marina’s ability to offer feedback in a way that felt supportive and constructive truly accelerated my learning journey. Furthermore, Marina’s wealth of experience in coaching and her dedication to the profession were evident in every session. She not only shared her knowledge but also encouraged me to dig deeper and explore new perspectives. Her mentorship extended beyond the technical aspects of coaching; she helped me develop my coaching style, build confidence in my abilities, and navigate the complexities of the coaching relationship.

Rym Tounsi
Mentorcoaching

Börja din framgångsresa nu!

Klar att ta nästa steg mot ledarskapsexcellens och hållbar framgång?