0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Lunchcoaching ger dig resultat på endast 30 minuter om dagen. Du får du verktygen för att komma i form och ta kontroll över dina kostvanor. Skapa ett sunt och positivt tankesätt kring din kost och upplev frihet och njutning.

Du lär dig 

Du kan lära dig att hålla en kostplan med framgång precis som du kan lära dig att köra bil eller cykla. När du lär dig att spela till exempel tennis kommer du ha bättre och sämre matcher, men du övar tills du blir bra på det. Övningen ger färdighet men också en vana att utföra det på ditt sätt som känns naturligt. 

Disciplin och vanor

Det är svårt att behålla det fokus och den energinivå som krävs för att skapa en ny vana. Disciplin och beslutsamhet är effektiva och starka verktyg som ska användas strategiskt när vi bryter oss loss från gamla tankemönster och beteenden. Har vi väl bestämt oss och påbörjat en förändring underlättar det om vi kan skapa rutiner som gör att vi kan öva på ett önskat beteende till det blir en god vana. 

Vanorna ger dig resultat

Med en coach utrustar du dig med förmågor och verktyg för att hantera de tuffa perioder som uppstår i alla dieter. Du lär dig att möta motståndet med självförtroende eftersom du vet att du kan göra det. Du kommer veta exakt hur du ska ta dig igenom det eftersom du har gjort det innan. Varje gång blir det lättare och lättare tills det blir din naturliga livsstil.

Actionplan80%
Medvetna hälsoval80%
Goda kostvanor90%
About the author