0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Stress är en typ av energi.

När du lär dig att hantera det komplexa systemet av tankar, känslor och energi i kroppen kommer du också att kunna hantera stress och använda den konstruktivt.

Var tänker du om stress?

Stress och kost

Vad är stress
Stress är en typ av energi. En energi som du kan lära dig att hantera och göra kreativ, istället för destruktiv. När du lär dig att hantera det komplexa systemet av tankar, känslor och energi i kroppen kommer du också kunna hantera stress och använda den konstruktivt. Stress i form av oro, ilska och irritation lagras i kroppen och har en negativ påverkan på dig.

Hitta rätt i matdjungeln
Ett kostprogram är meningslöst om du inte börjar med att skapa ett sunt och positivt tankesätt kring kost. Den bästa dieten är den som du kan hålla livet ut och de bästa kunskaperna är de som du kan applicera direkt i din vardag.

Genom coaching får du en personlig navigeringskarta i ”matdjungeln” som ger dig både frihet och njutning. Det handlar inte bara om motivation utan också om transformation. Dina val kommer styras av dina värderingar och insikter, istället för kaloriräknare och listor. 

En coach som arbetar med stresshantering fokuserar på två viktiga variabler: mental fokus och fysisk energi.

Du kan hitta mer inspiration från andra hälsoprofiler i Sverige på Proteinportalen 

Stresstålig80%
Kostmedveten80%
Säker90%
About the author