0709-212920 coach@marinanewexpansion.se
Kom i form på 30 minuter

Lunchcoaching

Lunchcoaching

Kom i form på lunchen

Endast 30 min
om dagen

Tisdag -fredag
Mellan kl. 12-13

Kostcoaching

Njut av mat och drick

Pris 175kr/30 min.

Var sjätte samtal kostnadsfritt

Därför fungerar inte dieter

När du är hungrig, trött eller stressad är risken betydligt större att du blir frestad av kakor, godis eller skräpmat. En av nycklarna till att hålla dig slank och frisk är att göra en kartläggning för att förstå ditt beteende och därefter utveckla goda kostvanor.
Det kan kännas lättare att hålla ett kostprogram för att uppnå önskat viktnedgång. Dock kan vi bara hålla ett kostprogram eller upplägg under en begränsad tid genom vår vilja och karaktär. Sedan kommer våra gamla vanor att ta över igen. Vi har endast en begränsad pott av disciplin och vilja och denna bör vi använda med måtta och främst när vi verkligen behöver det. Våra dagliga vanor ska vi istället försöka få en rutin på.Saboterande och destruktiva tankar undergräver ditt självförtroende. Sådana tankar tillåter dig att avvika ifrån din plan, något som du ångrar efteråt och som gör att du tvivlar på din förmåga att hålla dig till planen. Att hålla sig till planen kräver energi utav dig samtidigt som avsteg gör att du känner dig stressad.

Så håller du en kostplan med framgång

Du kan lära dig att hålla en kostplan med framgång precis som du kan lära dig att köra bil eller cykla. När du lär dig att spela till exempel tennis kommer du ha bättre och sämre matcher, men du övar tills du blir bra på det. Utrusta dig med förmågor och verktyg för att hantera de tuffa perioder som uppstår i alla dieter. Du lär dig att möta motståndet med självförtroende eftersom du vet att du kan göra det. Du kommer veta exakt hur du ska ta dig igenom det eftersom du har gjort det innan. Varje gång blir det lättare och lättare tills det blir din naturliga livsstil.

Fem principer

Vi går igenom fem principer gällande kosten som håller dig mätt, fem principer i dina känslor som håller dig lugn och fem principer för ordning och reda som skapar de vanor du behöver för att nå resultat. Du lär dig att släppa de tankar som inte för dig mot målen eller vända dem till något positivt.

För att minska i vikt och behålla den nya vikten resten av ditt liv behöver du lära dig att planera vad du äter, välja hälsosamma alternativ, motstå cravings, skaffa goda matvanor, träna för att förbränna och lära dig hantera saboterande tankar.

Referenser

Jag har äntligen börjat känna hur all hets kring mat har lagt sig. Jag äter inte 5 mål om dagen men jag äter minst 2 bra mål plus mellanmål och känner själv hur det är jag som bestämmer och inte mitt sug liksom. Förr åt jag godis eller annan sämre mat om det fanns tillgängligt men nu kan jag låta sånt ligga kvar i skafferiet hur längre som helst utan att röra det.

Ring idag

Skaffa dig medvetna kostvanor