0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Mental träning för ungdomar

Mental tränare

 Mental träning för ungdomar

#H22 gör en reportage om mitt arbete med mental träning för ungdomar. Mental träning öppnar upp nya möjligheter för ungdomar att utveckla och nå sin fulla potential. Obegripligt att vi inte använder mer av dessa superkrafter i oss. Vi behöver förstå att inom oss finns outgrundliga resurser som kan lyfta våra fysiska prestationer till högre nivåer.

Du tränar upp den mentala styrka på samma sätt som du tränar kroppen fysiskt, genom strukturerat och planerat träningsprogram. Resultatet ser du när de utmaningar som du tolkar  som stora och tunga blir små och lätta.

Det blir inte alltid som vi har tänkt oss

Alla kan drabbas av tuffa perioder som är påfrestande både fysiskt och mentalt, då både sömn och välmående rubbas. Vi vet att livet är skör. Låt oss dock granska den ena välkända stressfaktorn som vi kan göra något åt. Jag pratar om förväntningar. Omöjliga förväntningar som skapar ohållbar hållning för oss själva. Det är inget fel i att ha höga förväntningar men det blir fel när vi kompromissa med oss själva för att leva upp till egna och andras förväntningar.

Vilka resultat kan du förvänta dig?

När du arbetar med mentaltränare så kommer du att:

  • Vara modigare
  • Bygga bättre självförtroende
  • Skapa bättre balans i vardagen
  • Hitta din motivation
  • Träna dina styrkor och talanger
  • Övervinna dina rädslor

Du arbetar med konkreta verktyg mellan våra träffar och har eget mentala träningsprogram. Dessutom så kommer din mentala tränare heja på dig och hjälpa dig att behålla motivation.

Ta Kontakt med mig för en kostnadsfri konsultation om upplägget.

Våra samarbetspartner FC – Helsingborg och Aterra Kajak 

 

 

About the author