0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Mindfulness på McNeil

Mindfulness som ett naturligt inslag på arbetsdagen.

Det är alltid lika inspirerande att arbeta med företag som förstår vikten av återhämtning under arbetsdagen och optimering av energi. 

Mindfulness handlar om se, känna, höra, smaka, uppleva nuet med full närvaro av sinnen och känslor. I de olika tekniker som mindfulness erbjuder så lär vi oss hantera frustration, tomhet och ledsamhet på ett konstruktivt sätt som skapar motivation att fortsätta framåt.

Mindfulness lär oss också att se det Vackra och uppskatta det vi har omkring oss. Vi kan se det Vackra med våra hjärtan som kan se förbi det yttre och det fyller oss med inspiration.

Inte så sällan försöker vi finna motivation och inspiration genom att söka yttre stimulans. Jakten efter starkare kickar och nöjen är oändlig och ger bara en kortsiktig lättnad.

Mindfulness utrustas oss med verktyg att hantera dagens utmaningar och finna motivation att fortsätta utvecklas och skapa värde.

Feedback från workshop i Mindfulness

Fantastisk föreläsare som lyckas fånga publiken och få dem att göra saker de aldrig skulle gjort i andra sammanhang. Föreläsningen är en bra mix av föreläsning, självreflektion, diskussion och fysiska övningar. Behaglig röst och vackert kroppsspråk håller en engagerad i många timmar.

Deltagare 1

Oerhört engagerande, lätt att ta till sig, ger bra verktyg, lyssnar in publiken
Inspirerande föredrag om strategier som kommer att hjälpa dig och som du kan tillämpa direkt.

Deltagare 2

Marina är mycket inspirerande och man får sig en tankeställare när hon pratar. Hon är mycket tydligt med sitt budskap, ingen går oberörd därifrån.
Mycket bra föreläsning, kanon med avslappningsövningar, får en verkligen att tänka till.
Inspirerande, passionerad, genuint ärlig och ”icke-klyschig”

Deltagare 3
About the author