0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Slank och Stark

Vill du bli inspirerad till hälsosamma förändringar i ditt liv?

Workshops med föreläsningar, samtal och reflektioner kring kost, träning, stress och mental styrka.

Kost och träning

Många av oss vet vilka mål vi vill nå, men att ha mål utan att veta hur vi når dem är värdelöst. HUR innebär en bättre förståelse för vilka styrkor och färdigheter som vi behöver utveckla för att nå målen. Ett kostprogram är meningslöst om vi inte börjar med att skapa ett sunt och positivt tankesätt kring kosten. Den bästa dieten är den som vi kan hålla livet ut och de bästa kunskaperna är de som vi kan applicera direkt i vår vardag.

Stress och mental styrka

För att kunna släppa saker som inte funkar för oss, behöver vi först och främst bli medvetna om dem. Vi kan börja med att iaktta oss själva, uppmärksamma våra handlingar, känslor och tankar. Som en detektiv på uppdrag kan vi notera mönster i vårt beteende, våra vanor och våra reaktioner.

Stress är också en typ av energi. En energi som vi kan lära oss att hantera och göra den kreativ, istället för destruktiv. När vi lär dig att hantera det komplexa systemet av tankar, känslor och energi i kroppen kommer vi kunna hantera stress och använda den konstruktivt.

 

Inleder samarbete med Medborgarskolan i Helsingborg. Kursen Slank och Stark kommer att erbjudas till höstens kursutbud. Men redan nu kan du få en försmak av kursinnehållet på introduktionen den 7 Maj.
Kursen kommer vara uppbyggd i form av 12 workshops. En skön blandning av föreläsningar, samtal och reflektioner. Kursens mål är att utrusta deltagarna med strategier och motivation för att skapa bestående hälsovanor.

Anmälan

About the author