0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Vi älskar det vi gör och vi gör det vi älskar

Professionell coaching och personlig träning  

”There is no passion to be found in playing small,  in setting for a life that is less than the one that you are capable of living”

Nelson Mandela

Hur?

Coaching

Professionell coaching är inte rådgivning eller terapi utan en coachande process som ger dig bättre och klarare insikter, vilket i sin tur leder till handlingskraftfulla förändringar.

De resultat du har idag speglar den nivå som du har uppnått, ett högre resultat kräver mer engagemang och vilja av dig. Den tid du investerar i dig själv och tillsammans med din coach är ovärderlig med tanke på den tid du sparar genom att slippa alla omvägar och fallgropar på vägen.

Det finns olika upplägg och vägar vi kan gå. Ett coachsamtal pågår i cirka 60 minuter och kan bokas från en gång i veckan till en gång i månaden. Genom reflektion, samtal och övningar kommer du får strategier och redskap du behöver för att behålla ditt fokus på målet. Tillsammans kommer du och din coach överens om upplägget som passar dig bäst och väljer ett fokusområde för ert samarbete.

Företagscoaching

För ledare och medarbetare
Hur?

Personlig träning

Träning med mig som personlig tränare är mycket mer än ett svettigt träningspass. Vi kartlägger fyra fokusområde: träning, kost, stress och mentalstyrka. Mina speciella metoder grundar sig i coaching som skapar större medvetenhet och motivation hos individen och leder till bestående resultat.

Du får kunskaper om träning och kommer utveckla dina styrkor som i sin tur ger dig större säkerhet och större frihet att navigera bland olika träningsformer. Utifrån dina egna förutsättningar och mål arbetar vi tillsammans mot att skapa goda kostvanor som ger dig energi, viktkontroll och friheten.

Det finns olika upplägg för arbete med personlig tränare. Du kan träna individuellt och få specifik hjälp med just de fokusområde inom träning och kost som du vill ha. Du kan också boka personlig tränare till din arbetsgrupp för hälsoföreläsningar eller par- och gruppträningar.
 

Följ mig på min Instagram @marina_newexpansion för inspiration och motivation. 

Läs mer om Effektiva Träningsprogram 

Vad säger mina kunder om träning med mig

Marina är en fantastisk duktig PT. Hon har enormt mkt kunskap och varierar ens träning. Hon kommer hela tiden med nya utmaningar och överraskningar! Hon lyssnar, tar in, stöttar och pushar en så att man vill och orkar göra det lilla extra! Hon har alltid ett leende på läpparna och det är så himla roligt att få träna med henne. Hon har gett mig min träningsglädje tbx som har försvunnit mellan mina graviditeter! Hon har hjälpt mig med kosten oxå så jag har fått en helt annan syn på vad jag stoppar i munnen! Tack Marina, du är guld värd! 💕💕 kram Linda

Linda Jonsson
PT-kund