0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Marina Simonsson

Professionell coach

Tillsammans arbetar vi mot dina mål. 

Marina Simonsson är certifierad PCC coach och erbjuder professionell coaching enligt den Internationella Coach Federationens kriterier. Förutom Kandidatexamen i Idrott och hälsa har hon både Arbetslivspedagogik och UGL-utbildningen i sin meritlista. Hon har gedigen pedagogisk bakgrund och god människokännedom.

Som en skicklig coach skapar Marina en större arena för djupare reflektioner och hjälper individen att komma snabbare till lösningar och svar.

om Marina professionell coach

Värderingar

Viktiga ledord
  • Fokus
  • Klarhet
  • Empowerment
Aktivt Lyssnande 95%
Kraftfulla frågor 100%
Planering och Målsättning 85%
Framsteg och Ansvarstagande 90%
Personlig tränare och hälsokonsult

Personlig utveckling och mental träning har följt Marina sedan hennes barndom. Hon utövade simning på elitnivå i Ukraina och har behållit sitt intresse för hälsa och träning än idag. Förutom Kandidatexamen i Träning och hälsa har hon fördjupat sig inom olika tränings- och kostupplägg, rörelseanalys och funktionell träning. 

Personlig träning med Marina är så mycket mer än ett tränings- och kostprogram. Hon tar helhetsgrepp och arbetar med fyra områden: kost, träning, stress och mentalstyrka. För att kunna få bestående, långsiktigt resultat behöver alla dessa område komma i balans.

Referenser

Du lyssnar jättebra och jag känner mig så grymt motiverad efter varje samtal med dig.

Ika Ossler
PT-klient

Marinas förmåga att kombinera det aktiva lyssnandet med kraftfulla frågor utmärker henne i sin coaching. Hon skapar värdefull medvetenhet hos sina klienter tack vare sin talang för öppna frågor! Marina coachar med värme och skapar ett genuint förtroende som främjar ett målmedvetet samarbete mellan henne och klienten. Marina är en fantastisk coach!

Marnie Karopka
Mentor-coach Coach Companion

Det är väldigt skönt att träna med personlig tränare. Man kan prata om det som är viktigt för en, vad gäller maten, träning och mental hälsa. Marina är stort stöd för mig.

Magaly Linares
PT-kund

Jag kan hjälpa dig att nå ditt mål

Vad blir ditt nästa steg?

Samarbetspartners