0709-212920 coach@marinanewexpansion.se

Erbjudande

mer tid och energi med framgångsrika vanor
Du är bara några samtal ifrån ditt Bästa Jag

Coaching / Mental träning

 

Vi behöver vara närvarande i nuet för att kunna prestera högt. Men det är inte alltid så lätt eftersom tankarna är snabba och kan störa vår goda vilja att prestera både fysiskt och mentalt. Samtidigt så kan vi med hjälp av olika tekniker och verktyg kan vi lära oss att betrakta tankar samt känna känslor och släppa dem för att kunna prestera med precision.

Som din coach kommer jag utmana dig att titta djupare in i dig själv och börja guida dig själv mot ett liv där du har fullmakt över dina tankar, känslor och handlingar. Ett liv där du kan gå till sängs på kvällen och släppa all oro samt vakna upp på morgonen med positiv förväntan för dagen.

Erbjudande

Boka 10 samtal och få en gratis PT timme på köpet.
Ring för en kostnadsfri konsultation.

Kontakt
Du är bara några andetag från Ditt Lugn

Meditation på arbetsplats

Hjärnan är som datorn, den kan användas till att lösa problem och vara konstruktiv och kreativ. Men när vi använder hjärna till att lösa inre problem med det yttre så blir det destruktivt.

Vi behöver SE vad hjärna gör, distansera från det som hjärnan sätter igång med. Istället för att kämpa emot och skapa obalans i oss själv och i omgivningen behöver vi sakta ner och stilla oss. Bara 15 min meditation om dagen sänker stressnivå och förebygger utbrändhet.

Meditation handlar om att kunna se det som pågår inom dig, slappna av, luta sig bakåt, släppa taget.

Erbjudande

Boka 45 min gratis prova på meditationspass på din arbetsplats.

Kontakt 

Referenser

Jag har blivit bättre på att förankra mig i nuet, dvs ta tillbaka tankar som vandrar fram och tillbaka i tiden. Jag har blivit vänligare och kärleksfulla mot mig själv, att jag duger som jag är.

Deltagare 1

Jag har lärt mig att stanna upp och genom att använda andningstekniker kunna varva ner.

Deltagare 2

Den har fått mig att förstå att meditation inte bara innebär att ”sluta tänka” utan snarare är ett verktyg för att få en starkare självkänsla och medvetenhet/sinnesnärvaro.

Deltagare 3
About the author